Dispositivi & Accessori
Salmon and Potato Bake with Dill
Prep. 20min
Totale 1h 15min
4 portions
Ingredienti
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
42 g
Calorie
2800 kJ /
671 kcal
Grassi
41 g
Carboidrati
31 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
HYGGE
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Creamed Cod
45min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min