Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteine
- 50 g
- Carboidrati
- 48 g
- Grassi
- 42 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Garlic Turkey Stew
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Beef Stroganoff
1h
Beef with Mushrooms
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min