Dispositivi & Accessori
Kimchi queso dip
Prep. 10min
Totale 3h 15min
6 portions
Ingredienti
Soaking
-
raw cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Dip
-
plant-based milk of choice250 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
smoked paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
kimchi (see Tips)120 g
-
garlic clove1
-
ground cumin½ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce (see Tips)1 tsp
-
onion powder¼ tsp
-
jalapeño chilli cut into thin slices, for garnish1
-
red capsicum finely diced, for garnish
-
tortilla chips or vegetable crudités, to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
5.6 g
Calorie
617.4 kJ /
147 kcal
Grassi
9.7 g
Fibre
2.8 g
Carboidrati
9.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Guacamole
10min
Coleslaw
10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Green goddess pizza
1h 30min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Japanese-style dressing
5min
Wakame gomasio
20min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Miso coleslaw
20min
Quinoa tabouli
12h 40min