Tabbouleh-stuffed Peppers
TM5 TM6

Tabbouleh-stuffed Peppers

4.0 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 70 g bulgar wheat (see tip)
  • 120 g water, boiling
  • 4 peppers, mixed
  • 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
  • 10 g fresh mint leaves
  • 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
  • 1 tsp baharat spice mix (see tip) (opzionale)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 g cucumber, diced (5 mm)
  • 80 g pomegranate seeds (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1073 kJ / 258 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
23 g
Grassi
14 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative