![Raw pineapple and turmeric cake Raw pineapple and turmeric cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22426CC9-F3BB-4DDD-920F-A02D48CDFC25/Derivates/ef4e9fe6-4b40-4032-8595-dcc59f83d19c.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Soaking
- 100 g almonds (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 5 pitted dates (see Tips)
Cake
- extra virgin olive oil, for greasing
- 120 g shredded coconut
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g hemp seeds (see Tips)
- 200 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 180 g fresh pineapple, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 cm piece fresh turmeric, peeled (see Tips)
- 2 tbsp psyllium husks
- 150 g pure maple syrup
- 1 tbsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cardamom
- ¼ tsp salt
- 100 g sultanas
Topping
- 2 tbsp coconut oil
- 1 tbsp plant-based milk of choice
- 60 g orange juice
- 1 pinch salt
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1514.7 kJ / 360.6 kcal
- Proteine
- 7.1 g
- Carboidrati
- 23.3 g
- Grassi
- 25.9 g
- Fibre
- 6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Vegan custard
15min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Raw chocolate snaps
1h 5min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Nut paste
10min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min