Dispositivi & Accessori
Pumpkin Kaya
Prep. 5min
Totale 35min
2 jars
Ingredienti
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Proteine
11 g
Calorie
2414 kJ /
577 kcal
Grassi
24 g
Fibre
10 g
Carboidrati
91 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Everyday Vegan
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Fruit and Sago Pudding
50min
Pineapple Tarts
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Wholemeal Mantou
1h
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Homemade Soy Milk
35min