Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
TM6 TM5 TM31

Red Pepper and Tomato Soup (TM5)

4.8 (244 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g lentils
    o rice
  • 2 garlic cloves
  • 50 g onions, quartered
  • 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
  • 50 g olive oil
  • 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    o tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 400 g water
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
784 kJ / 187.4 kcal
Proteine
4.1 g
Carboidrati
15.1 g
Grassi
12.9 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
3.7 g
Sodio
483.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative