Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
TM6 TM5

Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

4.4 (29 valutazioni )

Ingredienti

  • 60 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 12 oz penne pasta, dried
  • 8 oz cooked turkey meat, cubed or pulled
  • 8 oz asparagus, cut in pieces (1 in.), woody ends removed
  • 2 garlic cloves
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • ¼ tsp dried chili flakes (opzionale)
  • ½ oz fresh parsley (leaves only)
  • 2 oz olive oil
  • 6 oz cherry tomatoes, halved
  • 2 oz goat cheese, crumbled
  • 2 oz baby arugula
  • lemon zest, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2732 kJ / 653 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
70 g
Grassi
26 g
Fibre
6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative