Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Proteine
- 45.2 g
- Carboidrati
- 0.7 g
- Grassi
- 31.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Ricette alternative
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5óra 15p
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min