Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Proteine
- 35.8 g
- Carboidrati
- 11.1 g
- Grassi
- 40.5 g
- Grassi saturi
- 16 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 641.8 mg
Ricette alternative
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Scallops with pea purée
25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Salmon and fennel risotto
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min