Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3467 kJ / 825 kcal
- Proteine
- 61.7 g
- Carboidrati
- 31.4 g
- Grassi
- 45.5 g
- Fibre
- 9.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Traditional cocktail sauce
5min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Scallops with pea purée
25min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Diane sauce
20 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Mushroom sauce
20 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Cauliflower mash
25min