Vegetable stock paste
TM6 TM5 TM31

Vegetable stock paste

4.9 (250 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (opzionale)
  • 200 g celery stalks, cut in pieces
  • 250 g carrots, cut in pieces
  • 100 g onions, cut in halves
  • 100 g tomatoes, cut in pieces
  • 150 g courgettes, cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opzionale)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 120 g coarse salt
  • 30 g dry white wine
    o 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Valori nutritivi
per 6 portions
Calorie
2226 kJ / 533 kcal
Proteine
28 g
Carboidrati
34 g
Grassi
29 g
Fibre
18.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative