Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
TM6 TM5

Crab, Saffron and Parmesan Tartlets

4.2 (5 valutazioni )

Ingredienti

Shortcrust Pastry

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 225 g plain flour, plus extra for dusting
  • 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp water

Filling

  • 30 g milk
  • 1 pinch saffron threads
  • 150 g double cream
  • 1 medium egg
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g fresh crab meat, mix of white and brown

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1988 kJ / 478 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
29 g
Grassi
33 g
Grassi saturi
19 g
Sodio
413 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative