Pesto Baked Eggs
TM5 TM31 TM6

Pesto Baked Eggs

5.0 (5 valutazioni )

Ingredienti

Puff Pastry and Pesto

  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 150 g butter, unsalted, diced (1 cm), then frozen
  • 60 g water, chilled
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g toasted pine nuts
  • 1 garlic clove
  • 40 g fresh basil, leaves only
  • 70 g extra virgin olive oil

Assembly

  • 6 medium eggs
  • fine sea salt, for seasoning
  • ground black pepper, for seasoning

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2218 kJ / 534 kcal
Proteine
13.7 g
Carboidrati
25.5 g
Grassi
41.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative