Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Potato salad
- 800 g potatoes, peeled and cut into quarters (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 500 g water
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- ½ red capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
Chilli raita
- 1 Lebanese cucumber, cut into halves lengthways, deseeded and cut into thirds
- 1 tsp salt
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 250 g Greek-style natural yoghurt
- 3 pinches dried chilli flakes
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 2 pinches ground black pepper
- dried chilli threads (optional - see Tips)
- Valori nutritivi
- per 6 portions
- Calorie
- 5297 kJ / 1261.2 kcal
- Proteine
- 58.1 g
- Carboidrati
- 176.3 g
- Grassi
- 23.9 g
- Grassi saturi
- 8.4 g
- Fibre
- 47.8 g
- Sodio
- 2673.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Asian chicken noodle salad
45 min
Rendang curry
30 min
Apple and cranberry farro salad
35min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Satay noodle salad
35min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Raw cauliflower tabouli
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Asian cucumber salad
10min
Caribbean curry
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.