Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteine
- 54.5 g
- Carboidrati
- 6.6 g
- Grassi
- 50.9 g
- Grassi saturi
- 20.5 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodio
- 2348.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Seared steak and rocket salad
20 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min