Dispositivi & Accessori
Rhubarb and ginger gin fizz
Prep. 10min
Totale 336h 10min
4 glasses
Ingredienti
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glass
Sodio
12.8 mg
Proteine
0.4 g
Calorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
7.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ginspiration
11 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Baked artichoke dip
35min
Blackberry Bramble
5min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Leek and smoked salmon dip
55min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Dukkah
25min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Parmesan cheese crisps
15min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min