Versioni compatibili
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Edamame
- 16 oz frozen edamame, shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives, trimmed
o 2 bunches ramps, trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds, toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb, Frenched (7 chops ea. rack)
o 14 lamb chops - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter, plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 17 g
- Grassi
- 27 g
- Fibre
- 5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Russian Tea
10min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Nessuna valutazione
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Garlic Shrimp
35 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min