Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
TM6 TM5

Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root

3.9 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz leeks, trimmed, in pieces
  • 1 oz burdock root, peeled, in pieces
  • ½ oz ginger, peeled, in pieces (opzionale)
  • 2 garlic cloves
  • 60 oz vegetable stock, low sodium
  • 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 3 oz rice vinegar
  • 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
  • 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 3 green onions, thinly sliced
  • sesame seeds, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
444 kJ / 106 kcal
Proteine
2 g
Carboidrati
13 g
Grassi
5 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative