Dispositivi & Accessori
Spinach and Butternut Squash Roulade
Prep. 30min
Totale 2h
6 portions
Ingredienti
-
butternut squash peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
fresh spinach washed, dried and roughly chopped200 g
-
unsalted butter diced140 g
-
plain flour140 g
-
milk250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs separated5
-
cream cheese with chives180 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
22.7 g
Calorie
2980 kJ /
712 kcal
Grassi
56.9 g
Carboidrati
27.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Green Eats
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Apple Marinade
10min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Napoli Potato Cake
1h 30min