Dispositivi & Accessori
Pineapple Tarts
Prep. 25min
Totale 1h 30min
70 pieces
Ingredienti
Pineapple jam
-
fresh pineapple (approx. 2 pineapples), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (2 cm)1500 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
cinnamon stick1
Tart pastry
-
plain flour350 g
-
milk powder20 g
-
caster sugar20 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)250 g
-
egg yolks2
-
egg lightly beaten1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
7.5 mg
Proteine
1 g
Calorie
230 kJ /
55 kcal
Grassi
2 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chinese New Year Festive Flavours
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Egg Tarts
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Killer Toast
2h