Dispositivi & Accessori
Pulled pork burger
Prep. 15min
Totale 5h
6 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1424.5 mg
Proteine
39.4 g
Calorie
2071.4 kJ /
493.2 kcal
Grassi
7 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
67.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Garlic Clams Hotpot
Nessuna valutazione
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Bibimbap burrito
45min
Pulled pork burgers
4h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Pulled Pork
4h 5min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Beef tacos
25min