Dispositivi & Accessori
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Prep. 15min
Totale 3h 15min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1167.4 mg
Proteine
57.4 g
Calorie
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Grassi
73.7 g
Fibre
4.3 g
Grassi saturi
28.4 g
Carboidrati
23.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Blade Cover Cooking
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Cabbage rolls
1h 50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Prawn and mushroom crepes
50min
Family chicken galette
1h 55min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Garlic prawns
25min