Dispositivi & Accessori
Rosemary Polenta with Mushrooms
Prep. 10min
Totale 1h 40min
6 portions
Ingredienti
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
16 oz cremini mushrooms, quarteredbaby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1331 mg
Proteine
17 g
Calorie
2330 kJ /
557 kcal
Grassi
32 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
18 g
Carboidrati
51 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Taste of Time
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Baba Ghanoush
1h 30min
Mushroom Risotto
30min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min