Hollandaise Sauce
TM6

Hollandaise Sauce

4.3 (44 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g water (see tip for portioning)
  • 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
  • 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
  • 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
  • ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
  • 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)

Valori nutritivi
per 1 Total recipe
Calorie
15119 kJ / 3611 kcal
Proteine
48 g
Carboidrati
11 g
Grassi
380 g
Fibre
0.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative