Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Proteine
- 31.5 g
- Carboidrati
- 1.6 g
- Grassi
- 52.7 g
- Grassi saturi
- 14.2 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 234.5 mg
Ricette alternative
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
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Choron sauce (Tomato béarnaise)
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Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
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Anise-cured salmon
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Sicilian prawn salad
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Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
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Prawn and mushroom crepes
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Eggplant rotolo
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Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
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