Thermomix® Copri Lame necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Thermomix® Copri Lame. Ulteriori informazioni

Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
TM5 TM6

Sous vide salmon with avocado cream (TM5)

3.7 (10 valutazioni )

Ingredienti

Avocado cream

  • 200 g avocado flesh only, cut into pieces
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 20 g lemon juice
  • 100 g crème fraîche
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Salmon

  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 4 dried bay leaves
  • 1 lemon cut into slices, pips removed
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2559.3 kJ / 609.4 kcal
Proteine
31.5 g
Carboidrati
1.6 g
Grassi
52.7 g
Grassi saturi
14.2 g
Fibre
4.5 g
Sodio
234.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative