Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Proteine
- 31.5 g
- Carboidrati
- 1.6 g
- Grassi
- 52.7 g
- Grassi saturi
- 14.2 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 234.5 mg
Ricette alternative
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1u. 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Fish and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Prawn wontons
2h
Peruvian Seabass Salad
Pas d’évaluation
XO sauce
1 Std. 50 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h