Dispositivi & Accessori
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Totale 20min
4 jars
Ingredienti
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteine
6 g
Calorie
787 kJ /
188 kcal
Grassi
2 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
40 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Sesame Crème
10 min
Soy Milk (Metric)
1 godz. 35 min
Kimchi Sauce
20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Homemade Soy Milk
35 min