Dispositivi & Accessori
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prep. 5min
Totale 1h 15min
15 pieces
Ingredienti
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
224 mg
Proteine
2 g
Calorie
515 kJ /
123 kcal
Grassi
3 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
21 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Shallot Oil
25min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mantou buns
1h 30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Salted Chicken
5h 10min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min