Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
o 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opzionale)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Proteine
- 10 g
- Carboidrati
- 11 g
- Grassi
- 5 g
- Grassi saturi
- 1 g
- Fibre
- 1 g
- Sodio
- 127 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Dried Shrimp Sambal
55min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50 min
Yam Rice
45min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Tomato-egg soup
20 Min