Dispositivi & Accessori
Salted Chicken
Prep. 5min
Totale 5h 10min
6 portions
Ingredienti
-
whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)1
-
salt3 tbsp
-
sand ginger powder (cekur)½ tbsp
-
dang gui (Chinese angelica root)2 slices
-
chuan xiong (Sichuan lovage)2 - 3 slices
-
fresh ginger cut in thin slices30 g
-
spring onions cut in 5 cm length4 sprigs
-
shallots130 g
-
sesame oil20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
33 g
Calorie
1858 kJ /
444 kcal
Grassi
31 g
Fibre
1 g
Carboidrati
8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Braised pork belly
55min