Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Proteine
- 44 g
- Carboidrati
- 36 g
- Grassi
- 59 g
- Fibre
- 7.1 g
Ricette alternative
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Nessuna valutazione
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min