Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Kvass
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)
- 500 g water
- 2 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 2 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 10 whole black peppercorns
Dressing
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches white pepper, to taste
Salad
- ¼ red onion
- 2 dill cucumbers, cut into halves (approx. 50 g)
- 1 green apple, cored and cut into wedges
- 10 g extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
- dill cucumbers, cut into ribbons, to serve
- fresh dill sprigs, to serve
- bread of choice, toasted, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 997.9 kJ / 237.6 kcal
- Proteine
- 4.7 g
- Carboidrati
- 21 g
- Grassi
- 13.6 g
- Grassi saturi
- 2.5 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodio
- 1323.8 mg
Ricette alternative
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Pickled fruit
Nessuna valutazione
Nut butter dressing
5min
Vegetable and herb seasoning
4 Std.
Beetroot ketchup
1h 15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Traditional hommus
25 Std. 5 Min