Versioni compatibili
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pickled apple
- 1 green apple, cored and cut into thin slices
- 200 g water
- 80 g white wine vinegar
- 80 g caster sugar
- 3 juniper berries
- ½ tsp whole black peppercorns
Pork belly
- 1200 g pork belly meat, boned and rind scored
- 10 fresh sage leaves
- 5 sprigs fresh thyme
- 1 - 2 tsp sea salt flakes, to rub, plus extra to season
- 1500 g water
- 2 tsp fennel seeds
- 1 tsp juniper berries
- ½ tsp whole black peppercorns
- 8 new baby potatoes, cut into halves
- 8 pickling onions, cut into halves
- 80 g walnut halves
- 3 tsp caster sugar
- 1 egg white, lightly beaten
- 2 pinches ground black pepper, to season
- 300 g red cabbage, finely shredded
- 30 g extra virgin olive oil
- 20 g white wine vinegar
- ½ tsp Dijon mustard
- walnuts, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4625.8 kJ / 1101.4 kcal
- Proteine
- 67.6 g
- Carboidrati
- 46.3 g
- Grassi
- 71.1 g
- Grassi saturi
- 20.5 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodio
- 1692.7 mg
Ricette alternative
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Rum and raisin ice cream
24sa 10 dk
Korean bao beef sliders
2h 10min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min