Versioni compatibili
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Proteine
- 31.8 g
- Carboidrati
- 15 g
- Grassi
- 20 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodio
- 155.3 mg
Ricette alternative
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Old fashioned apple mocktail
1h 5min
Lime and ginger dressing
30 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min