Roast porchetta with fig macadamia stuffing
TM5 TM6

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.9 (15 valutazioni )

Ingredienti

Prepare the cracking

  • 2500 g boneless pork belly (see Tips)
  • sea salt, to sprinkle

Prepare the stuffing

  • 2 eschalots, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g pancetta, diced
  • 80 g raw macadamia nuts
  • 100 g dried figs
  • 150 g pork sausage, casing removed
  • 1 tsp fresh rosemary leaves
  • 1 tbsp fresh parsley leaves

Stuffing the pork

  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
7762 kJ / 1855.2 kcal
Proteine
35.2 g
Carboidrati
11.9 g
Grassi
185 g
Grassi saturi
65.9 g
Fibre
2.4 g
Sodio
346.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative