Dispositivi & Accessori
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Prep. 15min
Totale 2h 30min
15 pieces
Ingredienti
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
12.3 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
671.1 kJ /
159.8 kcal
Grassi
10.9 g
Fibre
0.3 g
Grassi saturi
6.3 g
Carboidrati
14.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Salted caramel sauce
40min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Paris–Brest with praline cream
26h
Tempered Chocolate
40min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Chocolate ganache
20min
Choux pastry
1h
Non Stick Paste
5min
Lemon curd
20min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min