Dispositivi & Accessori
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
56.4 mg
Proteine
4 g
Calorie
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Grassi
18.8 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
10.2 g
Carboidrati
51.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mini cakes
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Gluten free shortbread
1h 35min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min
Tropical mocktail
10min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Meat Stock Paste
Nessuna valutazione
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2h
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Cream cheese frosting
5min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten free pizza dough
2h
Mini carrot and almond cakes
1h 25min