![Sous-Vide Osso Buco Sous-Vide Osso Buco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteine
- 40.3 g
- Carboidrati
- 12.5 g
- Grassi
- 28.8 g
- Grassi saturi
- 7.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Basic Jasmine Rice
35 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 godz. 40 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min