Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteine
- 40.3 g
- Carboidrati
- 12.5 g
- Grassi
- 28.8 g
- Grassi saturi
- 7.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 Std.
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 Std.
Mini Frittatas
35 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 Std.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Basic Jasmine Rice
35 Min