Thermomix® Copri Lame necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Thermomix® Copri Lame. Ulteriori informazioni

Sous-Vide Osso Buco
TM6

Sous-Vide Osso Buco

4.1 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 tbsp all-purpose flour, to dust
  • 3 tbsp vegetable oil, to fry
  • 1 garlic clove
  • 2 oz yellow onion, cut in pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
  • 1 pinch ground sweet paprika
  • 2 oz tomato paste
  • 7 oz red wine
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
  • 1 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
  • fresh parsley leaves, chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2147.5 kJ / 513.3 kcal
Proteine
40.3 g
Carboidrati
12.5 g
Grassi
28.8 g
Grassi saturi
7.3 g
Fibre
1.5 g
Sodio
0.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative