Dispositivi & Accessori
Slow Cooked Oxtail
Prep. 10min
Totale 8h 20min
4 portions
Ingredienti
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
538 mg
Proteine
34 g
Calorie
1636 kJ /
391 kcal
Grassi
17 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
26 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slow Cooking
9 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Buttermilk Bread
2h
Shepherd's Pie
1h 15min
Cod with Citrus Butter
50min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Tuna Deviled Eggs
40min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Stir-Fried Vegetables
15min
Southwest Creamed Corn
25min