Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteine
- 31.7 g
- Carboidrati
- 26.5 g
- Grassi
- 14.4 g
- Grassi saturi
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
White fish and lemon risotto
30min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Pea and ham soup
2h 20 min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Lamb and barley soup
50min
Pork and apple cider stew
1hod. 40min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Chicken and mushroom lasagne
1hod. 55min