Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteine
- 31.7 g
- Carboidrati
- 26.5 g
- Grassi
- 14.4 g
- Grassi saturi
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork fillet with mustard
35 phút
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Bubble and squeak soup
35 phút
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 phút
Beef and mushroom hot pot
2h
Seafood and corn chowder
40min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min