Tuna empanada
TM6 TM5 TM31

Tuna empanada

4.3 (15 valutazioni )

Ingredienti

Tuna filling

  • 300 g onions, cut in quarters
  • 150 g red peppers, cut in pieces
  • 150 g green peppers, cut in pieces
  • 200 g canned crushed tomatoes
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
  • 2 hard-boiled eggs, chopped

Empanada dough

  • 50 g water
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine
  • 90 g lard
    o 90 g butter
  • 1 egg
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    o 3 tsp dried yeast
  • 450 g bread flour
  • 1 tsp salt

Assembly

  • flour for dusting
  • 1 egg, beaten

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2904 kJ / 694 kcal
Proteine
24 g
Carboidrati
62 g
Grassi
39 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative