Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Proteine
- 58.7 g
- Carboidrati
- 32.5 g
- Grassi
- 38 g
- Grassi saturi
- 15.7 g
- Fibre
- 7.9 g
- Sodio
- 1504 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Chicken and cashews
55min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken and almond stir-fry
30 min