Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Proteine
- 58.7 g
- Carboidrati
- 32.5 g
- Grassi
- 38 g
- Grassi saturi
- 15.7 g
- Fibre
- 7.9 g
- Sodio
- 1504 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken with capsicum
45min
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3óra 25p
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef ragu
1h 25min
Beef spezzatino
1h 45min
Creamy honey mustard chicken
1h
Chicken and cashews
55min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken cacciatore
50min
Beef Burgundy
1h 45min