Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Proteine
- 42.6 g
- Carboidrati
- 34.9 g
- Grassi
- 45.5 g
- Grassi saturi
- 22.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 836.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef "Burgundy"
40min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Shepherd's pie
55min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pork fillet with mustard
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min