Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Proteine
- 42.6 g
- Carboidrati
- 34.9 g
- Grassi
- 45.5 g
- Grassi saturi
- 22.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 836.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min