Dispositivi & Accessori
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prep. 30min
Totale 2h 30min
14 portions
Ingredienti
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
275.6 mg
Proteine
9.5 g
Calorie
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Grassi
10.8 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
6.4 g
Carboidrati
37.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rose gold baking
21 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Paleo sandwich bread
1h 30min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Fermented beetroot dip
25h
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Paleo Breakfast Cereal
30min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Vegie crackers
12h 10min
Power green smoothie
5min
Rye sourdough loaf
18h 20min