Dispositivi & Accessori
Rye seed loaf
Prep. 15min
Totale 28h 10min
12 portions
Ingredienti
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
311.9 mg
Proteine
7.8 g
Calorie
971.1 kJ /
231.2 kcal
Grassi
3.6 g
Fibre
4.7 g
Grassi saturi
0.5 g
Carboidrati
39.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sourdough at home
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Sourdough pizza base
3h 5min
Spelt bread
26h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Four-seed honey butter
30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Rye sourdough loaf
18h 20min