Jambalaya
TM6 TM5 TM31

Jambalaya

4.3 (61 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
  • ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 30 g olive oil
  • 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
  • ¼ - ½ tsp cayenne pepper
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried oregano
  • 200 g quinoa
  • 450 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g raw prawns, peeled and deveined
  • 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
  • fresh parsley, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2401.5 kJ / 571.8 kcal
Proteine
40.5 g
Carboidrati
44.7 g
Grassi
23.5 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
11.5 g
Sodio
1179.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative