Versioni compatibili
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteine
- 19.9 g
- Carboidrati
- 47 g
- Grassi
- 58.5 g
- Grassi saturi
- 17.1 g
- Fibre
- 13.5 g
- Sodio
- 1518.3 mg
Ricette alternative
Chinese-style chicken
25 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Fresh tomato chutney
10 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30 min
Apple and whole banana loaf
1 Std. 10 Min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Blended mixed vegetable soup
45 Min