Dispositivi & Accessori
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Prep. 15min
Totale 5h 30min
4 porties
Ingredienti
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
1104 mg
Proteine
44 g
Calorie
1990 kJ /
475 kcal
Grassi
21 g
Fibre
6.9 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
25 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slowcooken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Scampi cajun citroen pasta
30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nessuna valutazione
Zalm met waterkerskorst
Nessuna valutazione
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Iers sodabrood
Nessuna valutazione
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione
Rabarber-munt cocktail
2h
Gazellehoorns
1h
Mojito
10min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min