Dispositivi & Accessori
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Prep. 25min
Totale 19h 15min
6 porties
Ingredienti
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 6 porties
Sodio
4738 mg
Proteine
326.7 g
Calorie
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Grassi
63.5 g
Fibre
42 g
Grassi saturi
9.4 g
Carboidrati
256.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nessuna valutazione
Tiramisu Smoothie
5min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nessuna valutazione
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nessuna valutazione
Geroosterde aubergines
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nessuna valutazione
Aardbei-lavendel marshmallows
Nessuna valutazione
Aardbeien mille-feuille
5h
Vanillesiroop
30min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nessuna valutazione
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nessuna valutazione
Omelet van eiwit
35min