Dispositivi & Accessori
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Totale 1h 45min
12 portions
Ingredienti
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
188.6 mg
Proteine
6.3 g
Calorie
723.6 kJ /
172.3 kcal
Grassi
3.6 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
27.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Baking bread in cast iron
6 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Nessuna valutazione
Five seed bread
1h 50min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min